Nieuws selectie

Met behulp van onderstaande velden kun je nieuws zoeken of selecteren.

Titel / bericht:

Jaar:

Met dank aan

Nieuws

Het meest recente nieuws van Scouting Oisterwijk is hier te vinden: aankondingen of korte verslagen van activiteiten, mededelingen van meer algemene aard en nog veel meer.

[1] - 2 - 3  >55

Vacature: Verhuurder gebouw Scouting Oisterwijk

26-sep-2023

Scouting Oisterwijk zoekt een vrijwilliger die zich wil inzetten voor de verhuur van het gebouw.

Taakomschrijving: De verhuurder onderhoudt per e-mail/telefonisch contact met geïnteresseerde huurders. Daarnaast leid je deze geïnteresseerden op hun verzoek rond in het gebouw en ben je aanwezig bij de start en het einde van de verhuurperiode. De werkzaamheden zijn dus flexibel in te plannen in de eigen agenda van deze vrijwilliger. We zoeken een vrijwilliger die administratief handig is en die affiniteit heeft met Scouting.

Wat verwachten we van jou: De vrijwilliger is administratief handig. Soms lopen er meerdere verhuuraanvragen door elkaar heen, hierin moet je het overzicht kunnen behouden. Daarnaast is het belangrijk dat je huurders durft aan te spreken als zij het gebouw niet netjes achterlaten. De tijdsinvestering verschilt per periode, gemiddeld kost het je zo’n 3 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten: Deelname aan diverse vrijwilligersactiviteiten zoals jaarlijkse vrijwilligers-BBQ en natuurlijk leuk contact als je toevallig op de blokhut bent wanneer de Scoutinggroepen er zijn! Daarnaast mag je ook altijd ondersteunen bij overige verenigingsactiviteiten als je dat leuk vindt. Zoals de jaarlijkse afsluitdag van het seizoen of het overvliegen.

Beschikbaarheid: wisselend over het jaar, gemiddeld zo’n 3 uur per week. Naar eigen agenda in te delen.Interesse? Neem contact op via info@scoutingoisterwijk.nl.

Ook geschikt voor: gepensioneerde die nog actief is in het verenigingsleven.

uitklappen inklappen