Nieuws selectie

Met behulp van onderstaande velden kun je nieuws zoeken of selecteren.

Titel / bericht:

Jaar:

Met dank aan

Nieuws

Het meest recente nieuws van Scouting Oisterwijk is hier te vinden: aankondingen of korte verslagen van activiteiten, mededelingen van meer algemene aard en nog veel meer.

[1] - 2 - 3  >55

Vacature: Penningmeester Stichting De Nieuwe Burght

26-sep-2023

Scouting Oisterwijk zoekt een vrijwilliger die zich wil inzetten als penningmeester van Stichting De Nieuwe Burght.

Taakomschrijving: Stichting De Nieuwe Burght is verantwoordelijk voor het beheer van het Scoutinggebouw. Naast Scouting Oisterwijk heeft ook IVN Oisterwijk er hun onderdak. Als penningmeester houd jij de financiën van de stichting scherp in de gaten. Je bent aanwezig bij de bestuursvergaderingen 4x per jaar, betaalt rekeningen, stelt een jaarverslag en begroting op. Alles bij elkaar kost je dit ongeveer 2 uur in de maand.

Wat verwachten we van jou: De vrijwilliger is administratief handig en heeft kennis van financiële zaken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de vrijwilliger affiniteit heeft met Scouting.

Wat mag je van ons verwachten: Deelname aan diverse vrijwilligersactiviteiten zoals jaarlijkse vrijwilligers-BBQ en natuurlijk leuk contact als je toevallig op de blokhut bent wanneer de Scoutinggroepen er zijn! Daarnaast mag je ook altijd ondersteunen bij overige verenigingsactiviteiten als je dat leuk vindt. Zoals de jaarlijkse afsluitdag van het seizoen of het overvliegen.

Beschikbaarheid: wisselend over het jaar, gemiddeld 2 uur per maand.Interesse? Neem contact op via info@scoutingoisterwijk.nl.

Ook geschikt voor: een gepensioneerde die nog actief is in het verenigingsleven.

uitklappen inklappen