Kerstwandeling 2e kerstdag

14-dec-2022

Met een lekker gevoel bij het kerstdiner aanschuiven? Loop mee met onze kerstwandeling!

Op 2e kerstdag organiseert Scouting Oisterwijk traditiegetrouw weer de kerstwandeling over Oisterwijkse wegen en (bos)paden. Na twee jaar in aangepaste vorm gewandeld te hebben, gaan we dit jaar weer gezamenlijk op pad. We verzamelen vanaf 9.30 uur op de blokhut en vertrekken om 10.00 uur. Rond 12.00 uur eindigen we bij de blokhut. Een leuke gelegenheid om met het gezin, vrienden of familie tweede kerstdag te beginnen.

Nodig iedereen uit, trek je wandelschoenen aan en heb samen met ons een fantastische start van tweede kerstdag!

Blokhut Scouting Oisterwijk, Sportlaan 24, 5062 JK Oisterwijk