Statiegeldflessen actie: bewaar je statiegeldflessen

07-nov-2022

Op 11 november begint op de blokhut de jaarlijkse Scouting Oisterwijk statiegeldflessen actie. Van 11 november t/m 10 december kunnen de leden bij de entree van de blokhut lege statiegeldflessen inleveren om geld in te zamelen voor leuke activiteiten binnen de vereniging. Elke donatie telt! Voor het lid dat aan het eind van de actie de meeste flessen heeft ingezameld, is bovendien een leuke prijs te winnen.

Op zaterdag 10 december worden de leden van 13.30 tot 15.30 uur verwacht op het veld bij de Jumbo Pannenschuur Oisterwijk. Deze middag gaan de leden nog een laatste keer door de wijk langs de deuren. Bewaar dus je statiegeldflessen tot 10 december tot onze leden het komen ophalen of breng het 10 december tussen 13.30 - 15.30 uur naar het veld bij de Jumbo in de Pannenschuur. Alvast enorm bedankt!