22 oktober 2022: Opening & open dag De Nieuwe Burght

09-okt-2022

Op zaterdag 22 oktober is de officiële opening van het nieuwe verenigingsgebouw De Nieuwe Burght. Scouting Oisterwijk heeft hierin haar zo lang gewenste nieuwe blokhut betrokken en IVN Oisterwijk heeft voor het eerst in zijn bestaan een eigen thuis gevonden. Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd.

De opening vieren we met een gezamenlijke open dag, waar Scouting en IVN een kijkje geven in hun veelzijdige bezigheden. Daarnaast zijn er activiteiten waar je aan mee kan doen, zoals een rondleiding door het gebouw, katapult schieten, een speurtocht met kompas, koken op vuur, een tokkelbaan, scoutingknutselen, wandelen in de mooie omgeving met natuurgidsen van IVN en een kleurwedstrijd.

Het programma in grote lijnen:
11.00 uur begin open dag
12.30 uur officiële opening van het gebouw door wethouder Dankers