Stichting Verenigingsgebouw De Nieuwe Burght zoekt een nieuwe voorzitter

07-jul-2022

Na een lange periode van voorbereiding en overleg is het nieuwe clubgebouw voor Scouting Oisterwijk eind 2020 aangekocht, is er samen met de vrijwilligers een eigen scoutinggebouw van gemaakt en wordt het clubgebouw in het najaar officieel in gebruik genomen.

Voor Stichting Verenigingsgebouw De Nieuwe Burght, die eigenaar is van het pand en huurder van de het buitenterrein, breekt nu een rustigere periode aan. De Stichting heeft nu alleen nog maar als taak het goede beheer van het pand. Dat betekent periodiek, eenmaal per 2 jaar, overleg met de Gemeente Oisterwijk, jaarlijks overleg met de huurders te weten Scouting Oisterwijk en IVN afdeling Oisterwijk en het jaarlijks opstellen van een onderhoudsplan.

Voor de huidige voorzitter is de officiële oplevering van het gebouw het moment om na een periode van 10 jaar afscheid te nemen.

Wij zoeken daarom iemand die zijn functie over wil nemen. Bij voorkeur is dit iemand die overdag wat tijd vrij kan maken omdat het overleg met de Gemeente overdag moet plaats vinden.

Denk er eens over na of u de persoon bent die het voorzitterschap op zich wil nemen. Neem eens contact met ons op. De huidige voorzitter wil u graag nader informeren.