De blokhut is klaar!

16-mei-2022

Na een dik jaar hard werken is het dan eindelijk zo ver. De blokhut is echt klaar! Op dit moment vinden de allerlaatste klussen plaats. Zo zijn er onlangs rolluiken geplaatst en zal binnenkort de brandmeldinstallatie geïnstalleerd worden. Daarnaast zal er nog het nodige schilderwerk buiten uitgevoerd worden.
Om de opening te vieren zal er op zaterdag 17 september een grootse opening plaatsvinden. Samen met de andere verenigingen die onze blokhut huren zal er dan een leuk programma weggezet worden.
Vind je het leuk om in de organisatie mee te helpen? We zoeken nog enthousiastelingen. Dit mogen ook zeker ouders zijn die de vereniging een warm hart toedragen! Meld je dan bij het bestuur via: info@scoutingoisterwijk.nl.