Kerstwandeling 2e kerstdag

22-dec-2021

De kerstwandeling van Scouting Oisterwijk is inmiddels een echte traditie! Ook dit jaar is er op 2e kerstdag een wandeling voor jong én oud. Gezien de onzekerheden rondom maatregelen voor het coronavirus, is besloten een do-it-yourself versie van de kerstwandeling te organiseren.

De routes zijn hieronder te downloaden:

Dit jaar is er keuze uit 2 routes: een route van 5 km door de natuur en een route van 4 km welke ook geschikt is voor kinderwagens/rolstoelen.

Voor beide routes is het startpunt bij de blokhut van Scouting Oisterwijk: einde Sportlaan.

Tijdens de route beantwoord je verschillende vragen om zo het kerstmysterie op te lossen. Het antwoord kan worden ingezonden en uit alle goede antwoorden wordt 1 winnaar getrokken!

Namens scouting Oisterwijk wensen wij iedereen een prettige kerst met veel wandelplezier!