We doen mee aan Rabo ClubSupport! Stem je op ons?

30-sep-2021

Verenigingen die bankieren bij Rabobank Hart van Brabant kunnen meedoen aan Rabo ClubSupport. Hierbij bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Deze stemmen zijn dus geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Scouting Oisterwijk is sinds afgelopen zomer druk bezig geweest om het nieuwe clubgebouw om te bouwen tot een echt Scoutinggebouw. Onze vrijwilligers hebben heel hard gewerkt en de verbouwing is bijna klaar. Nu zoeken we nog financiering voor de inrichting van de blokhut. Denk hierbij aan tafels en stoelen voor onze 125 leden en vrijwilligers, kasten voor spel- en knutselmateriaal en nog van alles meer wat nodig is bij de inrichting van een nieuw Scoutinggebouw.

In de stemperiode, stemmen kan vanaf 4 oktober, kun je als lid van Rabobank Hart van Brabant stemmen op jouw favoriete club: dat is Scouting Oisterwijk natuurlijk! Stem jij ook op ons?

Rabobank-leden kunnen hun stem uitbrengen. Lid worden kan al vanaf 12 jaar.
Ik bankier al bij de Rabobank maar hoe word ik lid van Rabobank Hart van Brabant? Activeer direct je lidmaatschap of ga langs bij het Rabobankkantoor te Oisterwijk.

Bij deze doen we ook de oproep: motiveer je familie, vrienden, kennissen en buren om ook op Scouting Oisterwijk te stemmen. Deze campagne van de Rabobank is een ideale manier om ons als vereniging te sponseren zonder dat het jezelf geld kost!