Scouting Oisterwijk gaat definitief voor voormalige kantine RKSV Oisterwijk

23-dec-2020

Het is definitief het gaat echt gebeuren, een mijlpaal is gezet! Volledig coronaproof via de digitale weg heeft de groepsraad van Scouting Oisterwijk op dinsdagavond 22 december ingestemd dat de voormalige kantine van RKSV Oisterwijk de nieuwe blokhut gaat worden.

Een boek dat ruim dertien jaar geleden begon met de ontwikkeling van de Brede School de Waterhoef, is nu echt begonnen aan de laatste hoofdstukken. Na jarenlang overleggen met de gemeente en diverse locaties onderzocht te hebben, heeft de Scouting nu echt een eigen blokhut!

De komende maanden gaan stichting De nieuwe Burcht en vereniging Scouting Oisterwijk aan de slag met het opstellen van een definitief plan van aanpak en de daadwerkelijk verbouwing. Alles is erop gericht om medio 2021 het pand deels in gebruik te nemen om vervolgens eind 2021 het volledige pand in gebruik te nemen. De gedeeltelijk ingebruikname heeft te maken met dat Trinitas Oisterwijk nog gebruik maakt van de kleedkamers totdat hun nieuwe kantine klaar is.

De komende maanden zullen wij via deze weg, maar ook via andere kanalen, jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.