Kerstwandeling – coronaproof editie

22-dec-2020

Op 2e kerstdag organiseert Scouting Oisterwijk traditiegetrouw een kerstwandeling over de Oisterwijkse wegen en (bos)paden. Dit jaar ziet de invulling van deze kerstwandeling er iets anders uit dan gewoonlijk. Vanwege de lockdown en de bijbehorende maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, is het helaas niet mogelijk om met een grote groep een tocht door de bossen te wandelen. Scouts laten zich echter graag uitdagen, dus trek die wandelschoenen of laarzen aan: dit jaar organiseren we een coronaproof kerstwandeling.

Dit jaar kun je op 2e kerstdag op de blokhut van Scouting Oisterwijk een route ophalen, deze hangt klaar buiten de blokhut. Je hebt de keuze uit twee verschillende routes en zijn niet gebonden aan een tijd om te gaan wandelen. De routes zijn de gehele dag af te halen bij de blokhut, zo spreiden we de drukte en kun je veilig een wandeling maken door de prachtige Oisterwijkse natuur. Als je goed je best doet, is er zelfs nog een aandenken te bemachtigen.

We willen er op wijzen dat het alleen is toegestaan om te wandelen met je eigen gezin (huishouden). Houdt in ieder geval te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van andere wandelaars. Is het te druk in de bossen, ga dan terug naar huis en wandel op een later moment. Een kerstwandeling kan natuurlijk ook makkelijk op 3e, 4e of 5e kerstdag ;)!