De Welpen starten een derde speltak

22-dec-2020

Goed nieuws voor onze welpenspeltak! Op dit moment hebben we twee welpengroepen bij Scouting Oisterwijk: de Cheeta’s (meisjeswelpen) en Panters (jongenswelpen). De Panters zijn zo hard gegroeid, dat we bijna 40 leden bij deze groep hebben. We hebben daarom besloten deze groep op te splitsen in twee nieuwe speltakken: de Wolven (jongenswelpen; zaterdagochtend tussen 10.00-12.00u) en de Leeuwen (jongenswelpen; zaterdagmiddag tussen 13.30-15.30u). Zo hebben we nóg meer ruimte voor nieuwe leden bij de welpen!
We zullen de groepen splitsen na de lockdown, al zal er, zodra dat weer kan, nog een feestelijke laatste opkomst met de oude Pantergroep plaatsvinden.

Het leidingteam van de Wolven bestaat straks uit Marjolein (teamleider), Twan en Maud en het leidingteam van de Leeuwen bestaat straks uit Jelle (teamleider), Ruud, Ralph, Ingrid en Erika. De Cheeta’s blijven op hun vaste tijd van 13.30-15.30u in de middag en dat leidingteam blijft bestaan uit Arthur (teamleider), Stijn, Romy en Kim.