We doen mee aan Rabo ClubSupport! Stem je op ons?

29-sep-2020

Verenigingen die bankieren bij Rabobank Hart van Brabant kunnen meedoen aan Rabo ClubSupport. Hierbij bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Deze stemmen zijn dus geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Elk jaar gaan wij met onze leden op (zomer)kamp. Dit is voor ons een supertoffe activiteit en een middel om jeugdleden en vrijwilligers enthousiast te houden en potentieel nieuwe leden te interesseren voor onze diverse activiteiten. We hebben niet meer genoeg tenten voor de steeds groter wordende club. Dit jaar is ons bestedingsdoel de aankoop van een nieuwe schuiltent.

In de stemperiode, stemmen kan vanaf 5 oktober, krijg je als lid van Rabobank Hart van Brabant een stembiljet om te stemmen op jouw favoriete club: dat is Scouting Oisterwijk natuurlijk! Stem jij ook op ons?

Rabobank-leden kunnen hun stem uitbrengen als zij voor 22 oktober 2020 lid zijn. Lid worden kan al vanaf 12 jaar.
Ik bankier al bij de Rabobank maar hoe word ik lid van Rabobank Hart van Brabant?
Activeer direct via deze link je lidmaatschap of ga langs bij het Rabobankkantoor te Oisterwijk.
Word je lid in de stemperiode, dan ontvang je geen stembiljet, maar kun je een stemcode ophalen bij het Rabobankkantoor.

Bij deze doen we ook de oproep: motiveer je familie, vrienden, kennissen en buren om ook op Scouting Oisterwijk te stemmen. Deze campagne van de Rabobank is namelijk een ideale manier om ons als vereniging te sponseren zonder dat het jezelf geld kost! Elke stem draagt natuurlijk bij aan een nog betere ervaring van jullie kinderen op onze kampen.