Welpen Leeuwen

Welpen Leeuwen zijn jongens van 8 tot 11 jaar oud. Ze maken iedere zaterdag met het grootste gemak verre reizen. Over de grens, of terug in de tijd. Ze beleven samen met de figuren uit Jungleboek de wildste avonturen!

Maar wat doen de Leeuwen nu eigenlijk? Leuke spelletjes die iedereen bij Scouting wel eens doet, zoals spannende spelen in de bossen, knutselen, figuurzagen, speurtochten lopen, koken en bakken, sporten, hutten bouwen, toneelspelen, geheimschrift maken, kampvuur en nog veel meer. Dingen waar iedereen zijn fantasie en energie in kwijt kan!

Jungleboek Aan het einde van het jaar gaan we met alle Cheeta's en Leeuwen op kamp. We gaan dan bijna een week naar een andere blokhut en we laten vader en moeder lekker thuis. We gaan dan de hele week alleen maar leuke dingen doen. Je leert elkaar goed kennen en beleeft avonturen die je nooit meer vergeet. 's Avonds blijven we lang op want dan kunnen we nog zingen, moppen vertellen, marshmallows eten bij het kampvuur en een nachtspel spelen.

Ben je nieuwsgierig naar dit avontuur? Kom dan gerust een keertje kijken op zaterdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur op de blokhut.