Scouts Verkenners

Scouts Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en ben jij op zoek naar een groepsavond vol met echte scoutingactiviteiten, actie, maar ook veel gezelligheid? Dan ben je bij de Verkenners aan het juiste adres!

De Verkenners is een groep van jongens, die elke vrijdagavond draaien. Elke avond hebben we een heel ander en verschillend programma. Zo leer je bij de Verkenners bijvoorbeeld pionieren. Dat is iets groots knopen met palen en touwen zoals een keuken of een schommel. Maar je gaat ook een paar keer per jaar op pad om een tocht te lopen met kaart en kompas of een andere techniek.

Andere activiteiten die ook regelmatig terugkomen zijn naar de bossen gaan om een spel te spelen, een kampvuur maken of tienkampen met verschillende teamspelletjes waarin het echt aankomt op samenwerking in je groep! Ook maken we af en toe wel eens uitstapjes naar bijvoorbeeld een klimhal of naar de brandweer. Je hebt wellicht al gemerkt dat het programma heel verschillend en afwisselend is en er zitten dus altijd wel een paar dingen bij die jij leuk vindt!

Ieder jaar gaan we in de zomer ook nog een hele week met alle Gidsen en Verkenners op kamp. We gaan dan naar een kampeerterrein in een andere omgeving. We slapen dan in tenten en de hele week zit vol met allerlei leuke activiteiten. Het zomerkamp is altijd het hoogtepunt van het scoutsjaar!

Lijkt dit je allemaal wel wat? Kom dan gewoon een keer gezellig kijken bij de Verkenners op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie, neem contact op via het contact formulier.

Scoutskamp