Verhuur informatie

Een scouting- of schoolkamp organiseren in Oisterwijk? Scouting Oisterwijk zet graag haar deuren open voor andere jeugdorganisaties en scholen. Afgestemd op onze eigen activiteiten willen wij het voor andere organisaties mogelijk maken om het scoutinggebouw en -terrein te gebruiken. Wij verhuren ons gebouw alleen tijdens de officiële schoolvakanties. Afwijking op deze tijden is alleen mogelijk in overleg en bij uitzondering mogelijk. Het gebouw wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Ook zijn de ruimtes heel geschikt als vergader- of workshop/cursusruimte. Hiervoor gelden andere tarieven dan de tarieven voor overnachtingen. Maak gebruik van het aanvraagformulier als u hierin geïnteresseerd bent.

Gebouw

scoutslokaal Het gebouw ligt achter aan de Sportlaan tussen de voetbalvelden in Oisterwijk. Het bevindt zich dicht genoeg bij het dorp en station (20 minuten lopen) om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten en dicht genoeg bij het buitengebied en de Oisterwijkse bossen en vennen om daar buitenactiviteiten te organiseren. Op loopafstand bevindt zich bos- en stuifzandgebied 'de Pierenberg'.

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote algemene ruimte met daaraan een keuken met bar. Tevens bevindt zich op deze verdieping een speltaklokaal, staflokaal en toillet groep. Op de andere verdieping bevindt zich nog een speltaklokaal en een kleiner speltaklokaal. Op deze verdieping zijn ook de douches en extra toiletten te vinden.

Terrein

Het achterterrein bestaat uit één groot veld wat omheind is. Daarnaast is er om het gebouw voldoende gelegenheid om van kleinere velden (gras dan wel bestraat) gebruik te maken.
Op 200 meter lopen bevindt zich een grote algemene parkeerplaats (ook geschikt voor buitenspelen).

Beschikbaarheid

Het gebouw is beschikbaar voor overnachting van maximaal 50 personen in het gebouw. Het grote achtertererein kan plaats bieden aan een aantal tenten. Tot 30 personen vragen wij €275,- per nacht. Dit is inclusief gas, water, licht, WIFI en afvalverwijdering. Voor meer dan 30 personen vragen wij €4,- pppn extra. Voor informatie over beschikbaarheid, of om een huuraanvraag in te dienen, kijk dan op deze pagina.