Verhuur informatie

Een scouting- of schoolkamp organiseren in Oisterwijk? Een weekend weg met de jeugdleden van een vereniging? Scouting Oisterwijk zet graag haar deuren open voor andere jeugdorganisaties en scholen: Afgestemd op onze eigen activiteiten willen wij het voor andere organisaties mogelijk maken om het scoutinggebouw en -terrein te gebruiken. Dit kan voor een eenmalige activiteit zijn, voor een weekend- of weekverblijf tijdens een zomerkamp of op een periodieke basis.

Ook zijn de ruimtes heel geschikt als vergader- of workshop/cursusruimte. Hiervoor gelden andere tarieven dan de tarieven voor overnachtingen. Maak gebruik van het aanvraagformulier als u hierin geïnteresseerd bent.

Gebouw

scoutslokaal Het gebouw ligt aan de Moergestelseweg/Sportlaan in Oisterwijk. Het bevindt zich dicht genoeg bij het dorp en station (15 minuten lopen) om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten en dicht genoeg bij het buitengebied en de Oisterwijkse bossen en vennen om daar buitenactiviteiten te organiseren. Op loopafstand bevindt zich bos- en stuifzandgebied 'de Pierenberg'.

Het gebouw bestaat uit een grote algemene ruimte (125 m2) met daaraan een keuken met bar. Vanuit deze algemene ruimte zijn 2 kleinere ruimtes te bereiken (50 m2 (foto) en 35 m2) en een eventuele derde ruimte (35 m2). Er zijn voldoende toiletten aanwezig en er is een douche- en wasruimte met grote wasbak.

Terrein

terrein voor Het achterterrein bestaat uit twee velden en wordt beschut door het gebouw, een naburig gelegen schuur, een bomenrij en een paardenweide. Het grotere veld (1000 m2) heeft een kampvuurplek en het kleinere veld (200 m2) grenst aan een stenen ondergrond van een oud boerenerf. Op beide terreinen is het mogelijk een aantal tenten op te zetten.
Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een geasfalteerde parkeerplaats (ook geschikt voor buitenspelen) en een afgescheiden speelpleintje met een zandbak en enkele speeltoestellen.

Beschikbaarheid

Het gebouw is beschikbaar voor overnachting van maximaal 50 personen en overdag voor 100 personen. Het buitenterrein kan plaats bieden aan een aantal tenten. Omdat in een ander gedeelte van het gebouw een aantal ruimtes wordt gebruikt door een school en omdat we ook onze eigen gebruikers niet willen hinderen, zijn de ruimtes in principe altijd beschikbaar op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden, weekenden vanaf zaterdag 17:00 uur en tijdens de vakanties. Mocht u specifieke wensen hebben voor andere tijdstippen (door de week overdag) dan kan hier in overleg een uitzondering op worden gemaakt. Voor informatie over actuele prijzen en beschikbaarheid, of om een huuraanvraag in te dienen, kijk dan op deze pagina.