Routebeschrijving

Of je nu te voet, op de fiets, met de auto, met de trein of met een parachute uit de lucht komt, hier staat waar je de blokhut kunt vinden.

Auto, vanuit de N65 Tilburg - Den Bosch

Vanaf de N65 Tilburg - Den Bosch neem je de afslag Oisterwijk/Moergestel. Ga het spoor over, vervolgens bij de vierde rotonde rechtsaf. Je rijdt helemaal door naar achteren op de Sportlaan. Het gebouw vind je vervolgens aan het eind wanneer je met de bocht mee naar rechts bent gegaan en door de grote hekken gaat.

Auto, vanuit de A58 Tilburg - Eindhoven

Vanaf de A58 Tilburg - Eindhoven neem je de afslag Moergestel/Oisterwijk. Houd vervolgens richting Oisterwijk aan. Vanaf het moment dat je de bebouwde kom inrijdt, ga je bij de eerste rotonde linksaf. Je rijdt helemaal door naar achteren op de Sportlaan. Het gebouw vind je vervolgens aan het eind wanneer je met de bocht mee naar rechts bent gegaan en door de grote hekken gaat.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Oisterwijk is het ongeveer twintig minuten lopen. Je gaat tegenover het station de Stationsstraat in en loopt rechtdoor de Burgemeeester Verwielstraat in. Blijf deze weg volgen tot aan de tweede rotonde (kruising met Burgemeester Vogelslaan). Ga hier rechtsaf en loop deze weg uit tot de rotonde. Steek deze rotonde over en loop de Sportlaan helemaal uit. Het gebouw vind je vervolgens aan het eind wanneer je met de bocht mee naar rechts bent gegaan en door de grote hekken gaat.

GPS en zo...

Hier wat co√∂rdinaten: N 51°34.275', E 5°10.927' (N 51.57125°, E 5.18211°), op de kaart: